Wat is er bij ons mogelijk?

Veel. Van eenvoudige en goedkope websites tot meer uitgebreide websites aan een scherpe prijs, alles kan. Ben je een starter met een klein budget dan kan een kleine WordPress website (zoals de site die je nu bekijkt) je al snel en goedkoop op weg helpen.

Heb je een meer uitgebreide aanwezigheid op het web nodig, dan kan dat ook. In WordPress, of bij speciale vereisten op andere manieren.

Zou je graag goedkoop een website laten maken in Gent, dan ben je hier dus aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring kan je bij ‘Websites Gent’ goedkoop maar kwalitatief je aanwezigheid op het internet laten bouwen.

De prijs van een website hangt natuurlijk af van wat je juist zou willen maar voor alle websites die wij maken geldt het volgende …

  • jij als de klant kan ideeën, beelden en teksten aanleveren over hoe je graag zou hebben dat je website er zal uitzien
  • je kan je eigen hosting kiezen of dit door ons laten doen
  • je kan na aflevering zelf alle teksten en beelden op je website aanpassen
  • de klant is volledige eigenaar van zijn website en is niet gebonden aan langlopende contracten; ook bij een update van de site kan je ervoor kiezen de aangeleverde site door iemand anders te laten aanpassen
  • de domeinnaam is en blijft volledig in eigendom van de klant

Omdat elke website anders is en wij vaak maatwerk leveren is het niet eenvoudig om voor elke mogelijke website een prijs te geven vooraf. Maar onze pagina met prijzen kan je toch een idee geven. Je kan natuurlijk ook direct ons contacteren om een offerte te krijgen.