Onze Prijzen

Graag een idee over de prijs?

Een heel eenvoudige WordPress website met een vijftal pagina’s, eigen beelden en tekst kan al voor 500 euro geleverd worden.

Als je de domeinnaam en hosting door ons wilt laten doen kan dat voor 150 euro per jaar (op vraag eenvoudig opzegbaar na het lopende jaar). Als dit niet bij ons gebeurd dan moet je zelf webruimte voorzien. Met de nodige paswoorden kunnen wij voor een extra kost van 50 euro je website op jouw webplek plaatsen.

De volgende punten kunnen je helpen om een idee te krijgen over de prijs

Bij eenvoudige sites kan je een gratis template gebruiken van WordPress. Dat is bijvoorbeeld voor deze site ook gebeurd. Is je budget maar 500 euro dan kan dat enkel met een gratis template en eenvoudige functionaliteit.

Zelfs een heel uitgebreide website kan goedkoop worden gemaakt, als de klant dan zelf extra foto’s en beeldmateriaal op de site plaatst na aanlevering. Wij kunnen een eenvoudige site aanleveren met enkele pagina’s en daarna kan jij alles zelf verder aanvullen. Dit kan een heel groot verschil maken qua prijs.

Als je een heel persoonlijke of eigen lay-out wilt voor je site dan zal het budget moeten verhoogd worden naar 1000 euro. Zelfs als je zelf alle beelden of het volledige ontwerp aanlevert is het best wel wat werk om dit binnen WordPress te realiseren.

Standaard functionaliteit kan goedkoop gemaakt worden. Bijvoorbeeld een blog met mogelijkheid van reacties van bezoekers of een galerij met foto’s. Maar als je bijvoorbeeld een geavanceerde kalender wilt moet het budget waarschijnlijk hoger ingesteld worden. Dat is waarschijnlijk maatwerk.

De eerste stap; een offerte vragen

Een offerte vragen is geheel vrijblijvend. Het is een goede basis om na te denken over wat wel en niet kan binnen jouw budget. Het is wel belangrijk om goed te beschrijven wat je voor ogen hebt.